Нашата клиникаПри нас времето за лечение е оптимизирано, защото ние умеем да ценим Вашето време.
С добра организация успяваме да минимизираме времето за престой в списъка на чакащите и оптимизираме максимално лечебния протокол.

Важна предпоставка за това е своевременно да установите контакт с нас. Така ние можем бързо да диагностицираме Вашето заболяване и да изпълним най-добрия лечебен протокол.

дентален център


Предварителен контакт с нас можете да направите по телефона, или като ни изпратите по електронна поща попълнен формуляр за контакт.
Компетентно мнение относно Вашето заболяване и изготвяне на подробен лечебен и финансов план ще получите след провеждане на индивидуален клиничен преглед. Лесно ще достигнете до нашия кабинет по описанието и картата с местоположението му.
В приемния час ще Ви обслужим незабавно, а ако по изключение се наложи да почакате сме се погрижили да прекарате приятно и ползотворно своето време:

• В нашия Дентален офис ще намерите за четене брошури с богата информация за съвременни методи на лечение и профилактика.
• Ако предпочитате да прочетете нещо забавно или Ви интересуват актуалните събития – на Ваше разположение са издания на актуалната периодична преса.
• В приемната ни Ви очакват според сезона топли и студени напитки, а по желание можете в конфортна обстановка да послушате музика или да погледате телевизия.

приемна


преддверие

 

Клиниката ни е оборудвана със съвременна дентална, компютърна и комуникационна техника. Хигиената е на високо ниво, а доброто самочувствие на нашите пациенти е най-високата ни цел.